... (plusieurs lignes de code) ...

wat vindt de pers ervan ?

Niet alles is zwart, alles is niet wit, er is een tussentijdse wereld

Als u net als de vilten landschappen, ga je weg. Dol op pastelstiften en genuanceerde opvattingen, zie ook Claude Calonne voor zijn schilderijen spatten van zuur geel, elektrisch blauw en rood bloed. Een bad van water voor kleur visie echt gek, gewassen omlaag met surrealisme en symboliek.

Wat is verwonderlijk dus dat deze kleuren flow en splash oog

Wat wonder dat deze gestructureerde licht stralen komen branden het netvlies van wat?

U ziet een aanval, maar de kunstenaar heeft wat te doen. In de moeilijke periode waarin wij leven, optimisme is een onderdeel van haar werk, de humor is niet afwezig. Wat is er met zijn schilderijen logisch, onlogisch, intieme en erotische fantasie strip?

Wat eclecticisme, wat diversiteit, wat licht, wat vreugde, wat analyse. Soms "psychaotique" zo schreef een bezoeker aan een van zijn tentoonstellingen, maar verslavend en leuk, verwarrend, stripper, entertaining.

Als zijn picturale wereld is de fantasie en het nieuws, het moet niet worden verward met een wereld van "droom" in de zin van geïdealiseerde situatie, zelfs utopisch.

Samengevat, tafels te spelen in de tweede graad, en die vraagt om aandacht.

De kunstenaar brengt een persoonlijk tintje prodiguant in een andere dimensie aan de droom wereld meestal voorgesteld. Het voelt het gezicht van Claude Calonne produceren een overvloed aan originele ideeën en een fantasie

Het is in een surrealistische werken, die een einde maakt aan alle sauzen, helaas, maar behoudt zijn oorspronkelijke betekenis hier met alle gevolgen van tegenstrijdigheden en misvattingen. Gebaseerd op elementen van het dagelijks leven, de schilder creëert verrast door een wijziging van bepaalde gegevens of concocting onverwachte verenigingen. De interpretatie van de kunstenaar als de bezoeker is geen vrij spel, het zorgt voor een bezinning die kan worden als kritiek beschouwd als een grap.

Pers

Nord Eclair TOURNAI (BELGIQUE BELGIË)

Le Courrier de l'Escaut TOURNAI (BELGIQUE BELGIË)

A.Z. TOURNAI et/en RONSE (BELGIQUE BELGIË)

La Voix du Nord DOUAI LILLE (FRANCE)

Nord MATIN ORCHIES et/en DOUAI (FRANCE)

Het Laatste Nieuws RONSE (BELGIE)

la lanterne BRABANT Wallon en BRUXELLES (BELGIQUE BELGIE)

le SOIR MAD édition nationale/nationale uitgave (BELGIQUE BELGIË)

LE MIDI LIBRE (Languedoc Roussillon) (FRANCE)

TAO l'hebdo DU BASSIN DE THAU SETE (Herault) (FRANCE)

SETE actualités SETE (Herault) (FRANCE)

Club OPTIMISTE baie St.Paul Charlesbourg Drummondville (QUEBEC)

la Meuse VERVIERS et/en SPA (BELGIQUE BELGIE)

LE JOUR VERVIERS et/en SPA (BELGIQUE BELGIE)

Nord Littoral CALAIS (FRANCE)

Nord Eclair MOUSCRON (BELGIQUE BELGIE)

L'avenir DINANT/CELLES (BELGIQUE BELGIE)

LA VOIX DU NORD CALAIS (FRANCE)

Google Analytics

Google Analytics est un service utilisé sur notre site Web qui permet de suivre, de signaler le trafic et de mesurer la manière dont les utilisateurs interagissent avec le contenu de notre site Web afin de l’améliorer et de fournir de meilleurs services.

Facebook

Notre site Web vous permet d’aimer ou de partager son contenu sur le réseau social Facebook. En l'utilisant, vous acceptez les règles de confidentialité de Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Les tweets intégrés et les services de partage de Twitter sont utilisés sur notre site Web. En activant et utilisant ceux-ci, vous acceptez la politique de confidentialité de Twitter: https://help.twitter.com/fr/rules-and-policies/twitter-cookies

Google Ad

Notre site Web utilise Google Ads pour afficher du contenu publicitaire. En l'activant, vous acceptez les règles de confidentialité de Google: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=fr